• Gratis verzending in Nederland en België!
  • geen baard = geld terug garantie!
  • 15.000 klanten gingen jou al voor!
  • Gratis verzending in Nederland en België!
  • geen baard = geld terug garantie!
  • 15.000 klanten gingen jou al voor!

Verzenden

GRATIS VERZENDING

Bij ons worden alle bestellingen gratis geleverd binnen Nederland en België! Houd er wel rekening mee dat een gratis levering tussen 08.00 uur en 21.30 uur wordt geleverd. Onze koerier doet zijn best je zo goed mogelijk te informeren middels de Track&Trace code. Wil je de levering op een specifiek moment? Kies dan een voor 12 uur levering. Deze verzendmethode kost echter wel geld!

LEVERING

Als de bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur besteld en betaald is en het product is op voorraad, dan wordt deze de volgende werkdag bezorgd tot aan de eerste deur door PostNL. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd. Lukt dat niet, dan kun je het pakket afhalen bij een servicepunt.

In 98% van de gevallen wordt je pakket de volgende dag bezorgd, maar wij blijven afhankelijk van onze bezorgdienst en om deze reden kan het voorkomen dat je pakket een dag later bezorgd wordt. Hierbij de bezorgservice in een overzicht:

Bestel voor 16:00 uur op:

Bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

 

TRACK-EN-TRACE

Op de dag van jouw bestelling ontvang je tussen 19.00 en 21.00 uur een track-en-trace-code per email. Mocht een pakket om welke reden ook vertraagd zijn, dan zal dit middels de tracking code op de ochtend van levering al zichtbaar zijn.

BELEMMERING DOOR WEIGERING OF NIET AANWEZIG

Wij gaan er vanuit dat jij na het plaatsen van de order op de dag van levering aanwezig bent. Pakketten worden na een eerste, mislukte bezorgpoging afgeleverd bij een afhaalpunt! 

BELGIË

Heb jij vanuit België een bestelling geplaatst? Vaak zijn pakketten 48 uur onderweg naar België. Houdt er dus rekening mee dat jouw pakket wellicht niet binnen 24 uur arriveert.

HEB JE TOCH NOG EEN VRAAG?

De klantenservice kan alle antwoorden beantwoorden via de mail of chat. Stuur ons gerust een berichtje als jouw vraag hier niet bij staat.


Live chat: maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17:00 uur (klik op de button rechtsonder)
Mail: info@grow-fast.nl