• Gratis verzending in Nederland en België!
  • geen baard = geld terug garantie!
  • 15.000 klanten gingen jou al voor!
  • Gratis verzending in Nederland en België!
  • geen baard = geld terug garantie!
  • 15.000 klanten gingen jou al voor!

Groeigarantie

Een volle baard laten groeien gebeurt niet binnen een dag of een week, dit is een heel proces. Bij de ene persoon groeit een baard sneller en voller dan bij de andere persoon, dat geldt ook voor de werking van onze producten. Bij de ene persoon worden de haarzakjes namelijk sneller geactiveerd dan bij de andere persoon. 

Wij als Grow Fast hebben het volste vertrouwen in onze producten en de Ultimate Kit. Vandaar dat we jou een groeigarantie bieden. Dit betekent dat, als jij na 120 dagen geen resultaat ziet, je het aankoopbedrag terug krijgt!

Het is dus van groot belang dat je gedurende het proces onze producten gedisciplineerd gebruikt en het proces ook volledig afrond. 

 

Hoe werkt het?

1. Wil je aanspraak maken op onze groeigarantie, dan dient de instructies op de verpakking van Growkit uit te voeren. Hiernaast maak je 1 keer per 40 dagen een foto van de voortgang van je baard. Dit zodat wij het proces goed kunnen beoordelen.

2. Stuur na 120 dagen de 3 gemaakte foto's naar info@grow-fast.nl (met vermelding van je bestelnummer)

3. Als er geen duidelijke voortgang zichtbaar is, zullen wij na het tonen van de verzamelde informatie het aankoopbedrag binnen 2 dagen retourneren.

 
Bestel de Growfast™ Ultimate kit NU!